Verkkolehti kaikille puheesta kiinnostuneille

Elämää ja retoriikkaa

Vaikuttamistaitojen ammattilaistapahtuma Retoriikan kesäkoulu järjestetään taas perinteiseen tapaan Hämeenlinnassa kesäkuun alussa.

Retoriikkaguru Juhana Torkki puhuu Retoriikan Kesäkoulussa.

Retoriikkaguru Juhana Torkki puhuu Retoriikan Kesäkoulussa.

Kesäkoulun aiheena on tänä vuonna puhetaito. Puhujina esiintyvät mm. puhetaidon kouluttaja Juhana Torkki, puhetaidon moninkertainen Euroopan Mestari John Zimmer, amerikkalainen retoriikkaguru Jay Heinrichs ja brändääjä Lisa Sounio. Tapahtuma on laajentunut kaksipäiväiseksi. Jay Heinrichs vetää 5.6. Vanajanlinnassa workshopin, jossa osallistujat saavat oppia, kuinka puhua vakuuttavasti englanniksi.

Perinteinen seminaari järjestetään Hämeenlinnan Verkatehtaalla 6.6. Kesäkoulu on kuitenkin tänä vuonna laajentunut kaksipäiväiseksi, ja kesäkoulun seminaaripäivää edeltää päivän mittainen vaikuttavan viestinnän workshop, jonka vetää vetää Jay Heinrichs Vanajanlinnassa 5.6.

Kesäkoulussa on joka vuosi panostettu puhujien korkeaan laatuun. Tänä vuonna sekä kansainvälisiä puhujia että naispuolisia esiintyjiä on enemmän kuin aiemmin. Puhetaitoon ja retoriikkaa perehtyneet odottanevat erityisesti Jay Heinrichsin esitystä; Heinrichs on kirjoittanut Amazon.comin myydyimmän puhetaitokirjan Thank You for Arguing. Sähköä saliin tuo varmasti myös Li Anderssonin ja Matti Apusen välinen debatti taloudesta.

Kattaus on sen verran herkullinen, että puhetaidosta ja esiintymisestä kiinnostuneet tuskin pettyvät, jos osallistuvat tämän vuoden Retoriikan kesäkouluun.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

© copyright 2013 Puhetyo.fi | Toteutus Soulcom

Osallistu arvontaan ja voita uutuuskirja!

Tilaa Puhetyö-verkkolehden ilmainen, joka toinen viikko ilmestyvä uutiskirje. Uutiskirjeen tilanneiden kesken arvotaan uutuuskirja Loista puhujana kuukausittain.

Sulje tämä ikkuna

Tilaa uutiskirje

Oletko jo uutiskirjeen tilaaja? Voit silti osallistua arvontaan jättämällä nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Voittajien nimet julkaistaan heidän luvallaan myös puhetyö.fi sivustolla.

Tietoja ei koskaan luovuteta kolmannelle osapuolelle