Verkkolehti kaikille puheesta kiinnostuneille

Mikä Puhetyö?

Puhetyö on verkkolehti kaikille puhumisesta kiinnostuneille. Puhetyö esittelee puhumiseen ja esiintymiseen liittyviä asioita ja ilmiöitä laajalla spektrillä.

Se kertoo alan henkilöistä; puhujista, esiintyjistä, kouluttajista ja alan tutkijoista, mutta myös tutkimuksista, opeista ja uutisista.  Joskus se ohjaa ja kouluttaa, joskus kyseenalaistaa. Se sallii ja tuo esiin erilaisia näkemyksiä puhetaidosta ja esiintymisestä. Se ihmettelee ja naureskeleekin.

Puhetyö yhdistää puhetyöläiset, kouluttajat, alan opiskelijat, wanna be -puhetyöläiset, kaikki, joiden työssä tai harrastuksessa puhuminen ja esiintyminen on arkipäivää – tai juhlaa!

Ehdota toimitukselle juttuaihetta tai jututettavaa henkilöä, tarjoudu blogivieraaksi tai heitä muuta ideaa: [email protected]

Kommentoi myös artikkeleita, keskustele, vuorovaikuta!

© copyright 2013 Puhetyo.fi | Toteutus Soulcom

Osallistu arvontaan ja voita uutuuskirja!

Tilaa Puhetyö-verkkolehden ilmainen, joka toinen viikko ilmestyvä uutiskirje. Uutiskirjeen tilanneiden kesken arvotaan uutuuskirja Loista puhujana kuukausittain.

Sulje tämä ikkuna

Tilaa uutiskirje

Oletko jo uutiskirjeen tilaaja? Voit silti osallistua arvontaan jättämällä nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Voittajien nimet julkaistaan heidän luvallaan myös puhetyö.fi sivustolla.

Tietoja ei koskaan luovuteta kolmannelle osapuolelle